La pluie et le beau temps

EPISODI IV
El món continua en pau, després de la irrupció dels criptògrafs, dominat per la forma i l’ordre. La Corporació controla la informació i es troba immersa en la missió de transformar tots els textos en moviment. Les alices, creades i entrenades per encriptar corporalment qualsevol text i després destruir-lo, estan treballant en milers de cabines per consolidar aquest nou ordre. Són filles del codi.
En un món més enllà de l’escriptura, un món format per pantalles de simulacres, quina preponderància dóna la presència o desaparició del cos sobre altres visions? El cos és arxiu i l’arxiu és un cos, proclamen els criptògrafs.
Ens trobem a l’any 25 després de la Gran Revolució i A-LYSS319 està a punt d’aconseguir que la Corporació Criptogràfica assoleixi el seu objectiu…

 

Espectacle per sala d’una hora de duració.