Tropical Bunker

Les coses físiques se sumen i es desgasten, la memòria s’acumula, l’experiència desperta expectatives. Una instal·lació coreogràfica vivent en sessió contínua, durant la qual els visitants poden entrar i sortir lliurement, amb retransmissió en directe al canal: http://livestream.com/tropicalbunker. Cadascú decideix quan comença i quan acaba la seva visita, segons la graella de repeticions.

La instal·lació es compon d’un relat de 30 minuts de duració, repetit diverses vegades. Cada repetició genera lleugeres modificacions, el retorn als esdeveniments provoca canvis de percepció des de dintre i des de fora del nucli d’acció. La manifestació es fa per dues vies: l’acció en viu i la reproducció audiovisual en directe. Els canvis permeten detectar el pas del temps, però deixen un marge de dubte. El cos es cansa, però aprèn.

Instal·lació coreogràfica de com a màxim 8 hores de durada, tants intèrprets com espais ens simultani es dugui a terme la instal·lació.

 

Fitxa artística

Concepte i intepretació: Margherita Bergamo

Ajudantia de direcció: Tuixén Benet

Disseny d’espai i suports gràfics: David Díez

Producció tècnica i comunicació: Sol Polo

Disseny de llum: Ignasi Bosch

Disseny de so: Luigi Kovacs

Vestuari: Chantal Baane

Fotografia: Ana Cuba

Producció: Les filles Föllen’s Entertainment

Residències de creació: Off Limits (Madrid), L’Atelier de la cie. Yann Lhereaux (Montpellier), La Caldera (Barcelona) i Teatre Laboratori de l’Institut del Teatre d’Osona (Vic).

Amb el suport de l’Institut del Teatre, com a projecte final de carrera del Conservatori Superior de Dansa i el Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA).