23 de maig: GERARD NINOT + INDI GEST

Menú: en confecció. Taller: per decidir.

Espectacle: La caiguda de l’H (*versió muda)

Tan sols hi ha un Home. Un Home enmig d’una caiguda. Un Home i els seus pensaments. Pensaments que vomita per trobar-los-hi lògica, per ordenar-los. Per entendre’s. Paraules on agafar-se. On recolzar-se.

És la caiguda de l’H, la lletra que de l’anglès al català passa a no sonar; de la lletra que s’escriu però no es pronuncia; que hi és però no existeix; l’hac que no s’aspira; l’hac que pira; l’hac de l’Home en majúscula, de l’ésser que lluita per existir, per ser i no deixar de ser. És la identificació de l’individu, la raó de ser. L’H ha caigut i està caient.

Imprimir

Cuiner: Gerard Ninot Molet és titulat a l’escola Joviat de Manresa en cuina i titulat en grau superior en dietètica i nutrició al Milà i Fontanals, un cop acabat aquestes titulacions i haver treballat en diferents restaurants i de professor de cuina en diferents centres, entra com a stager a la fundació Alicia on després de 3 mesos entra com a treballador portant diferents projectes sobre alimentació, també va tenir la oportunitat d’estar com stager al restaurant Dos palillos de Barcelona amb Albert Raurich i cuiner al Lolita Taperia. Actualment treballa com professor de cuina a l’escola pia d’Igualada, també en diferents centres de Barcelona i al restaurant 8cadires on col·labora en tema cuina i I+D de nous plats pel restaurant.

Companyia: Indi Gest neix a la primavera de l’any 2007 per tal de formalitzar un col·lectiu artístic que de forma natural s’havia anat generant. Es tractava d’unir esforços i competències creatives des de punts de vista diversos. Els actuals sis membres integrants d’Indi Gest (Silvia Delagneau, Isak Férriz, Alicia Gorina, Jordi Oriol, Carles Pedragosa i Marc Permanyer) provenim de diverses disciplines, com són la dramatúrgia, l’escenografia, la interpretació, la música, l’audiovisual o el món multimèdia. En cinc anys hem comptat amb la col·laboració i el suport incondicional d’un munt d’altres músics, actors, ballarins, escenògrafs, guionistes, dramaturgs, performers, fotògrafs, artistes visuals, directors, dj’s i demés especímens de la creació escènica. Junts hem volgut construir un llenguatge propi, un nou vocabulari per mostrar una particular visió de la creació escènica i artística, que encara estem buscant i esperem seguir-ho fent en cada nou projecte. Busquem una manera particular de dir les coses, un to personal, un gest “indie”. Un camí a mig fer i sense fi, per mirar de no estancar-nos i valorar l’intercanvi de disciplines (el treball en equip), l’experiment i el risc, per sobre del resultat.

 

Torna a dijous exquisits.

9 de maig: ADA PARELLADA + LA CALÒRICA

16 de maig: ORIOL CABA + CIA. ST. MARTÍ VELL

30 de maig: XAVIER CODINA + JOAO LIMA

 

A l’ESPAI ERRE, carrer Àvila 124, 2n 2a, Poblenou – Barcelona

El dijous 23 de maig de 2013, a les 21,30 hores

Reserva obligatòria, amb màxim de 20 participants, a lesfillesfollen@gmail.com

Preu d’aquesta sessió: 30 euros / Abonament PRO (cicle complet): 100 euros

*el preu inclou taller de cuina, sopar complet, vi, moscatell, espectacle i copa